Contact & Info

Ill.

Det pågår for tiden et utbrudd av koronavirus og arrangørene av Fushion Oslo sørger for å igangsette nødvendige tiltak for begrensning av smitte og spredning, som anbefalt av Folkehelseinstituttet (FHI). 

Per dags dato vil arrangementet den 14. mars 2020 på Design og arkitektur Norge (DogA) foregå som normalt, men vi følger tett med på situasjonen og justerer oss der det er nødvendig. I tillegg har DogA aktiv dialog med helsemyndighetene og kommuneoverlegen for råd knyttet til gjennomføring av publikumsarrangementer, og det ligger foreløpig ingen anbefaling om å avlyse Fushion Oslo lørdag den 14. mars 2020, så lenge både arrangører og publikum tar forhåndsregler og preventive tiltak. Foot shake - not hand shake 💚

Som arrangører ønsker vi å komme med noen forhåndsregler og anbefalinger for deltagende:

  • Personer som har luftveissymptomer, har underliggende kroniske sykdommer, eller har vært i områder med vedvarende smittespredning bes om å ikke delta på arrangementet. Kontakt oss om du allerede har kjøpt billett og ønsker pengene tilbake.

  • Vi oppfordrer gjester til å minske nærkontakt og unngå klemming, håndhilsning og direkte nærkontakt. Foot shake - not hand shake.

  • Personer som er syke bes om å ikke delta på arrangementet. Kontakt oss om du allerede har kjøpt billett og ønsker pengene tilbake.

  • Vi oppfordrer alle til å følge Folkehelseinstituttets anbefaling om vaner som forebygger smitte.

Arrangørene sørger for å ha god lagerbeholdning av såpe og desinfiserende middel tilgjengelig til alle i bygget. Det er plassert ut desinfiserende middel i åpne publikumsområder og toaletter, samt at husets vertskap sørger for at det ikke går tomt. I tillegg har DogA plassert ut skilt med informasjon om generelle hygieneråd på alle områder der det skulle være relevant. Fushion Oslo sørger for å legge inn ekstra armlengde i setekartet under paneldebattene.

 Vi anbefaler deltagende gjester å følge alle nevnte forhåndsregler, anbefalinger og råd fra FHI.

Ticket types (online & at the door by availability):
- Open Program tickets is free for all
- Talks Program is by ticket only, with your ticket to the Talks Program you also have full access to the Open Program

Tickets
Exchange to event band at the DogA main entrance from 11:00-15:00

Opening hours
Doors open 11:00
Doors closes 19:00

Age limits
Open Program — No age limit
Fushion Talks — 14 years and up

Lost property
Lost something during Fushion Oslo? All lost property recovered from the event will be handed to Oslo’s central police station (Hammersborggata 12, 0181 Oslo)

Get In Touch!
Do you want to contribute, be visible or volunteer during Fushion Oslo? Feel free to contact us! For any inquiries, click here and send an e-mail to our deputy director Adam Trieu Duong.

Check out the latest news from Fushion Oslo

March 19th 2020

Interview — At the Intersection of Style and Function

March 11th 2020

News — Public Health is Our Priority - Fushion Oslo is Postponed

March 9th 2020

Interview — Futuristic, but make it natural

March 4th 2020

News — Fushion Oslo er tilbake med bærekraftig fokus