March 4th 2020

Fushion Oslo er tilbake med bærekraftig fokus

Ill.

- Det handler om å bli utfordret, provosert og hyggelig overrasket. Bli med på årets Fushion Oslo!

Opprinnelig publisert hos Costume

Festivalen Fushion Oslo er tilbake, og vi gleder oss! Det unge kulturarrangementet ble lansert høsten 2019, og er en sammenslåing av Oslo Runway og Collective Oslo Fashion Art Festival. 

Årets Fushion Oslo arrangeres lørdag 14. mars på DogA i Oslo, emnet er "From Thought to Action" ("Fra tanke til handling", red. anm.), og helt i tråd med tidsånden vil bærekraft vil være i fokus. Fushion Oslo ønsker nemlig å bidra til et mer bærekraftig samfunn ved å aktivt tilrettelegge grønne samtaler, for å inspirere til et økt bærekraftig forbruk og en mer etisk forretningsskikk i bransjen.

Foto: Marthe Buer
Foto: Marthe Buer

Todelt program under festivalen

Denne gangen vil Fushion Oslo være delt opp i to programmer: Open Program og Talks Program. 

Open Program er - som tittelen antyder- åpent for alle, og inkluderer utstillinger fra etablerte og nye norske designere, kunstnere og fotografer. Her er blant annet merkevarer som Envelope1976, Carlings, Norwegian Rain, Cathrine Hammel, Kontrast Project og Avenue med. Du kan registrere deg til det åpne programmet her.

Talks Program inviterer alle med billetter velkommen til å være en del av samtalene og paneldiskusjonene som belyser sosiale identiteter, atferdsforbruksmønstre, miljøspørsmål og kjønnsnormer i kunst og mote.

Fushion Oslo har invitert inn ulike deltakere for å diskutere disse spørsmålene, bl.a. Anja Bakken Riise som er leder for Fremtiden i våre hender, medstifter av Envelope1976 Celine Aagaard, Varaordfører i Oslo Kamsy Gunaratman og influenser Pauline Krokeide.

Vi i Costume gleder oss til en spennende dag med mote, kunst og kultur i sentrum.

Check out the latest news from Fushion Oslo

March 19th 2020

Interview — At the Intersection of Style and Function

March 11th 2020

News — Public Health is Our Priority - Fushion Oslo is Postponed

March 9th 2020

Interview — Futuristic, but make it natural

March 4th 2020

News — Fushion Oslo er tilbake med bærekraftig fokus